Tot ce nu stiai despre grumpy cat, sau pisica morocanoasa

Ne-a amuzat pe toţi şi ne-a făcut să o îndrăgim pentru modul său special de a arăta. Pisica îmbufnată, aşa cum a fost supranumită pe internet, este deja o vedetă de talie mondială, după ce, în septembrie 2012, în spaţiul virtual au apărut primele poze care au făcut rapid înconjurul lunii.

Deşi poate părea ciudat, foarte multă lume crede că aceasta pisică nu există în realitate, ci este doar o invenţie pe internet. De fapt, grumpy cat este o pisică femelă al cărei nume real este Tardar Sauce, locuieşte în Morristown, Arizona şi este deţinută de către americanca Tabatha Bundesen.

Pisica morocănoasă, aşa cum ne place să o numim, s-a născut pe 4 aprilie 2012 şi face parte dintr-o rasă mixtă, asemănătoare cu Ragdoll sau Snowshoe. La început, utilizatorii de pe internet susţineau ca imaginile cu pisica sunt trucate, iar în acel moment stăpânii ei au decis să posteze filmuleţe cu Tardar, pentru a demonstra că este reală. Astăzi, pisica are deja un site care îi este dedicat, grumpycats.com şi a apărut deja într-un documentar regizat de Andy Capper, şi premiat, chiar, la Festivalul de Film de la Tibeca, din anul 2013.

Pisica-fenomen este celebră în zeci de ţări din întreaga lume, iar fanii săi pot achiziţiona chiar şi tricouri sau căni pe care este imprimat chipul său, alături de mesaje amuzante, de tipul celui din poza de mai sus. Deşi pare mereu neobişnuit de morocănoasă, Tardar este, conform spuselor stăpânilor săi, o pisică sănătoasă, obişnuită.

Suntem convinşi că foarte mulţi iubitori de pisici îşi doresc să aibă şi ei un astfel de exemplar acasă, însă Tardar Sauce pare să fie, cel puţin pentru moment, un exemplar unic în lume.

Cea mai nouă ştire legată de grumpy cat este aceea că va apărea în curând într-un film de la Hollywood, produs de Broken Road Productions. Nu se cunosc încă detalii despre rolul pe care felina îl va avea în pelicula hollywoodiană, însă ne putem închipui cu toţii că Tardar va fi, probabil, unul dintre personajele-cheie din poveste. La fel de probabil este şi faptul că, atunci când filmul va fi lansat, cinematografele din toata lumea vor fi invadate de fanii simpaticei pisici, iar denumirea de grumpy cat va rămâne, cu siguranţă, în mintea şi în sufletele oamenilor pentru foarte multă vreme.